За нас


Основната дейност на Елгруп ООД е изграждане и ремонт на силнотокови и слаботокови електрически инсталации на жилищни, обществено-обслужващи, търговски и промишлени обекти. 

От стартирането, през 2004г. до днес, се стремим да се запознаваме и предлагаме иновативни технологии и нестандартни решения, отговарящи дори и на най-специфичните изисквания и нужди на клиентите ни.

От 2011г. Елгруп ООД се включи в изграждането на фотоволтаични централи и възобновяеми енергийни източници.

От 2012г. е в експлоатация нов оборудван цех на Елгруп ООД за производство на електрически табла, отговарящи на всички нормативни и технологични изисквания и стандарти. Произвеждаме и оборудваме разпределителни табла НН и електротабла за автоматизация и управление на различни процеси в промишлени и търговски обекти.

Предлагаме различни видове светодиодни (LED) осветители за интериорно и екстериорно осветление.

От 2013г. Елгруп ООД предлага изграждане на мълниезащитни инсталации с активен мълниеприемник с изпреварващо действие (активна мълниезащита). Съдействаме на своите клиенти с професионална консултация при избор на вида мълниеприемник. Работим с доказани европейски производители с гаранция на продуктите, сертификати за качество и декларации за съответствие на европейските стандарти. Предлагаме измерване на съпротивлението на заземителите и издаваме протоколи и сертификати за извършените измервания.

От 2016г. функционират електронни магазини на Елгруп ООД за техника и аксесоари за видеонаблюдение – ElgroupShop.EU, VideoMarket.EU. Техниката, която предлагаме, се отличава с високо качество и гаранция. Проектираме и монтираме системи за видеонаблюдение, оказваме техническа помощ и консултация.

За да откликнем на нуждите и интересите на клиентите си, разширихме електронната търговия с магазин за електроматериали и инструменти Elgroup.BG . Дългогодишният ни опит в изграждане на електрически инсталации, позволява да Ви предложим само най-практичните, качествени и доказани продукти, както и професионална помощ и съвети при избора им.

Девизът на екипа на Елгруп е : „Професионализъм, коректност и качество!“ .
Основната ни цел е да направим всеки наш клиент удовлетворен от извършените от нас услуги. В дългосрочен план стремежа ни е да включим нови дейности в списъка с предлаганите услуги, свързани основно с интелигентното управление и сградната автоматизация, енергоспестяването и възобновяемите енергийни източници.