е-магазини


Елгруп Плевен разшири дейността си с е-магазини за видеонаблюдение и електроматериали. Използвайки натрупания си практически опит и познаването на различните стоки, подбрахме за Вас, нашите клиенти, само качествени и доказани марки и производители. Добавили сме богата техническа информация.

Посетете електронните ни магазини, при възникнали въпроси, можете да се свържете с нашите сътрудници.


  1. Електронен магазин за видеонаблюдение – www.elgroupshop.eu

cover-elgroupshop.eu 3

В първия ни магазин ще намерите видеотехника, кабели, консумативи и аксесоари, необходими за изграждане или допълване на системи за видеонаблюдение. Предлагаме както бюджетни, така и професионални висококачествени  видеокамери и видеорекордери (DVR/NVR) на известни производители. За Ваше улеснение предлагаме комплекти и системи за видеонаблюдение, включващи всичко необходимо за монтаж, дори от непрофесионалист.


2. Електронен магазин за видеонаблюдение – www.videomarket.eu

cover-videomarket.eu 3

В този магазин ще намерите атрактивни ценови предложения и отстъпки. Слогана на магазина „Големи отстъпки за Големи покупки“ посреща всеки клиент с предложени отстъпки още при първа покупка. Гарантирайте сигурността и спокойствието си и спестете с покупка на видеотехника от VideoMarket.EU. А за редовни клиенти и монтажници предлагаме специални бонуси.


3. Електронен магазин за електроматериали – www.elgroup.bg

cover-elgroup.bg 3

Тук ще намерите богато разнообразие от електроапаратура, осветление, мълниезащита и инструменти. Редовните ни клиенти получават допълнителни отстъпки при запитване за партньорство.

За Ваше улеснение сме добавили секции с електрически схеми, ръководство по електрически инсталации и технически справочник за електрически кабели.